Dansk halvmarathonklub

Webshop og diplomer

Bestilling af klubtøj

Her kommer du til Kaisersports webshop, du handler med rabat i shoppen, rabatten er fratrukket prisen. Der kommer efterhånden et større udvalg. Husk at Klub 100 Halvmarathon er et beskyttet varemærke ejet af DHK, man må ikke selv fremstille klubtøj, kun hvis trykket købes gennem Kaisersport er det tilladt. Klubben har intet med salget af gøre, alt ligger hos vor samarbejdspartner Kaisersport. Første gang du handler skal du oprette konto, når det er gjort, så kan du handle og det er med DHK-rabat, rabatten er automatisk fratrukket prisen, når du bruger denne adgang til shoppen. Der kommer hele tiden nye varer, i første omgang er det Klub 100 Halvmarathon tryk der er på plads. DHK og Løber mod følger.

Bestilling af diplom DHK

Du bestiller diplom ved at sende mail. Oplys løberens navn, antal løb, Ved hvilket løb og hvilken dato og hvilken email du ønsker at modtage diplomet på. Der kan være op til to ugers leveringstid, så bestil i god tid.

Bestilling af diplom klub 100

Du bestiller certifikat ved at sende mail. Oplys løberens navn, antal løb, Ved hvilket løb og hvilken dato og hvilken email du ønsker at modtage diplomet på. Der kan være op til to ugers leveringstid, så bestil i god tid.

Kontrol af løb

Når du ønsker optagelse i Klub 100 Halvmarathon, så skal dine løb sendes til klubben, en liste over løbene sendes via mail. Du kan sende dine løb ind når du rammer nr. 90 og de sidste 10, når du har løbet de 100.