Dansk halvmarathonklub

Velkommen til Dansk Halvmarathonklub / klub 100 halvmarathon.

Om os

Dansk Halvmarathonklub (DHK) er en foreningsklub, med betalende medlemmer og en valgt bestyrelse.

Klub 100 Halvmarathon er et varemærke som ejes af DHK

Kontingentet er på 50 kr. årligt, og for kontinentet får du mulighed for at være med I løbefællesskabet og løbe med foreningens skønne klubtrøjer og stå på ranglisten.

Man kan blive medlem, når man har løbet et halvmarathon.

Du får desuden mulighed for at deltage i Dansk Halvmarathonklub klubløb, disse løb er gratis for medlemmer, ønskes medalje koster det 25kr. (Sportstiming kræver også 15kr. i gebyr)

Lidt om DHK / Klub 100 Halvmarathon

Når man har løbet 25 halvmarathon, så kan man få adgang til at løbe 25 x halvmarathon på ryggen af klubtrøjen (DHK) , næste trøje er 50 x halvmarathon, 75 x halvmarathon og så 100 x halvmarathon… O.S.V

Man kan også få et diplom fra klubben, når man rammer 25 x halvmarathon, 50 x halvmarathon, 75 x halvmarathon o.s.v

Du kan også vælge at løbe i trøjen “jeg løber mod klub 100”

Klubtøj (DHK og Klub 100) kan kun købes når man er logget ind, her finder du link til Kaiser sport, som er vores forhandler af klubtøj/medaljer, man kan kun handle der gennem dette link.

Man Kan også løbe for at komme i Klub 100 Halvmarathon, her optages man når man har løbet 100 officielle halvmarathonløb. Når man har løbet 100 halvmarathonløb, så har man ret til at bære klub 100 Halvmarathon klubtøj. Når man opdaterer sit løbsantal her på hjemmesiden, så overføres man automatisk til rette rangliste. Når man rammer nr 100, så sendes liste over løbene til klubben, man bruger formularen til kontrol af løb, når du er logget ind.  Ved snyd ekskluderes medlemmet.

Du får desuden mulighed for at deltage i Dansk Halvmarathonklub klubløb, disse løb er gratis for medlemmer, ønskes medalje koster det 25kr. (Sportstiming kræver også 15kr. i gebyr)

Bliv medlem af klub 100 halvmarathon

Fordele og regler som medlem

Du får rabatter på en lang række motionsløb, vi arbejder hele tiden på at skaffe rabat, og jo flere medlemmer vi bliver, jo flere rabatordninger kan vi skaffe.

Kontingentet bliver brugt til vedligehold af hjemmeside og driftsudgifter til løb og klubarrangementer.

Du skal være logget på som medlem for at kunne se rabatter, købe merchandise og bestille diplom/certifikat

Når man melder sig ind i klubben, accepteres at man optræder på vores rangliste, med navn og løbsantal, er der ingen fortrydelsesret, medlemskabet løber til 31/12 i det år hvor man er tilmeldt, man forlænger medlemskabet ved at betale igen, undlader man at betale, så mister man ret til at ændre løbsdata. Man vil dog stadig stå på vores rangliste, ønsker man helt at blive fjernet skriver man mail til klubben. Man accepterer dette inden oprettelse og betaling.

Bestyrelsen i DHK

 

Her er den nye bestyrelse i DHK. Valgt på generalforsamlingen 7/5-23

Formand Michael Mikkelsen, Kasser Erik Grooss, Medier Claes Adel og bestyrelsesmedlemmer Pia Holst og Helle Aatofte Rasmussen